Tilannekatsaus Hetteenmäen Helmen B-talon työmaalta

Aika on taas päässyt vierähtämään kuin huomaamatta edellisen julkaisun jälkeen. Tällä välillä rakennuksella ovat hommat edenneet kovalla vauhdilla. Hetteenmäen Helmen B-talo on saanut vesikaton ja ulkovuorilaudoituksen ympärilleen. Näiden lisäksi ikkunat ja ovet on myös nostettu paikoilleen, sekä terassit valmistuneet. Sisäpuolella ovat putkimiehet ja sähkömiehet tehneet töitään sille mallille, että lattia voidaan valaa piakkoin. Alkaa näyttää siltä, että kohta päästään innolla sisähommiin!

 

Löydät yrityksemme nyt myös instagramista nimellä @aumatalot

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s