Auma-Talot Oy on Kajaanilainen rakennusalan yritys, jonka yrittäjänä toimin minä Mikko Juvani. Koulutukseltani olen rakennusmestari. Yrityksen päätoimialana on uudisrakentaminen sekä oma asuntotuotanto. Tarjoamme pientalorakentamista haluttuun valmiusasteeseen tehtynä, tai avaimet käteen sovitussa aikataulussa. Oma asuntotuotanto koostuu rivi,- ja paritalohankkeista Kajaanin alueella.

Auma-Talojen kohteet rakennetaan aina täysin paikan päällä. Vankka ammattitaito kappaletavara rakentamisesta on etumme. Emme käytä rakentamisessa valmiita ulkoseinäelementtejä. Kappaletavarasta rakennettaessa varmistutaan, että rakenteet ovat saumattomia ja tiiviitä. Näin ollen lattian ja ulkoseinän rajakohta on lämmin ja vedoton. Rakentamamme kodit ovat siis lämpimiä, saumattomia, tiiviitä ja energiatehokkaita.

Laadukas viimeistely, loppuun asti mietityt tasokkaat materiaalit, joustavuus asiakkaiden toiveiden suhteen, nykypäiväinen suunnittelu avarine ja valoisine tiloineen sekä huippu talotekniikka kohteissamme takaavat sen, että Auma-Talot Oy on aina askeleen edellä kilpailijoitaan.