Maalämpökaivot porattu!

Hetteenmäen Helmen kodit rakennetaan matalaenergiaperiaatteiden mukaisesti. Huoneistot ovat lämmönpitävyydeltään ja tiiviydeltään huippuluokkaa, mikä tarkoittaa selvää säästöä lämmityskuluissa. Asuntoihin tulee maalämmöllä toimiva vesikiertoinen lattialämmitys, sekä huoneistokohtainen lämmöntalteenotolla varustettu ilmanvaihtokone.

Lämmitysasiat alkoivat tällä viikolla edetä. Suomen maalämpöporaus kävi työmaalla poraamassa lämpökaivot. Porarit olivat viimeisen päälle ammattilaisia. Opastivat ja kävivät työvaiheet läpi. Kaivot onnistuivat hyvin ja työmaa jäi porareiden jäljiltä siistiin kuntoon. Ei voi muuta kun suositella! www.maalampoporaus.fi

Alla muutamia kuvia aiheesta.

maalampo1

maalampo4

maalampo2

maalampo3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s